Kattints a főoldalra ugráshoz!                     Megjegyzés: 'Webmagazinunk nevében és jelszavaiban található tesztoszteron, anabolikus és ehhez hasonló szavak nem azt jelentik, hogy az oldal bármilyen formában a szteroidokkal foglalkozna, illetve azok használatát vagy terjesztését támogatná. Lásd Impresszum.'
Kattints a főoldalra ugráshoz!                     Megjegyzés: 'Webmagazinunk nevében és jelszavaiban található tesztoszteron, anabolikus és ehhez hasonló szavak nem azt jelentik, hogy az oldal bármilyen formában a szteroidokkal foglalkozna, illetve azok használatát vagy terjesztését támogatná. Lásd Impresszum.'Kattints a főoldalra ugráshoz!                     Megjegyzés: 'Webmagazinunk nevében és jelszavaiban található tesztoszteron, anabolikus és ehhez hasonló szavak nem azt jelentik, hogy az oldal bármilyen formában a szteroidokkal foglalkozna, illetve azok használatát vagy terjesztését támogatná. Lásd Impresszum.'
Kattints a főoldalra ugráshoz!                     Megjegyzés: 'Webmagazinunk nevében és jelszavaiban található tesztoszteron, anabolikus és ehhez hasonló szavak nem azt jelentik, hogy az oldal bármilyen formában a szteroidokkal foglalkozna, illetve azok használatát vagy terjesztését támogatná. Lásd Impresszum.'
TESZTOSZTERON NEMZET
T U D T A D ?
Egy 12 hetes tanulmányban az edzés növelte a csont ásványi anyag sűrűséget az idősebb férfiakban, míg a párhuzamos kreatin kiegészítés tovább fokozta a helyi csont ásványi anyag tartalmat.
>>>tovább  
KERESÉS SZÖVEGBEN:
>>>KÉPKERESÉS


  A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

A "Szakértő válaszol" rovatunkban Illés Norbert (kép - hír - cikk), versenyszínpadokat megjárt naturál testépítő kollégánk válaszol a kérdéseitekre -- szinte minden kérdésre.

Kérjük, hogy ugyanazon kérdésedet csak egyszer küld el! Egyrészt nem mindig lehet azonosítani, hogy régi kérdésről van szó (és fölöslegesen nem akarunk kétszer válaszolni), valamint ettől nem fogsz előbb sorra kerülni. Megértéseteket köszönjük!


zsírégetés izomtömeg-növelés erőnövelés

Küldj kérdést a szakértőnek!


Keresés:

TALÁLATOK:
2014-01-28     Hello! Több kérdéssel fordulok hozzátok. Tömegnövelés a cél. 25 éves vagyok, jelenleg 90 kg. Az étkezésről annyit, hogy igyekszek naponta 4-5 alkalommal étkezni, ebből 2 alkalommal megy a csirke-pulyka-hall rizzsel és zöldséggel. Hetente 3-4 alkalommal megyek edzeni. Edzés napon (általában korán reggel megyek edzeni kb. 7-8 órakor): edzés előtt kb. 30-40 perccel 2 db Creator, előtte 15-20 perccel 1 adag hot blood és BCAA. Edzés közben általában 5g glutamint iszok meg, aztán edzés után közvetlenül Carbox 50 g illetve BCAA. ezt követi a 100% Whey protein professional. Természetesen minden nap elfogy egy csomag Multi Pro. Kérdésem annyi lenne, hogy Hyper Mass-t érdemes ebbe beletenni és ha igen akkor hova? Úgy gondoltam, hogy edzés után a 100% protein helyett innám. A nap többi részében innám a 100% proteint. Pihenő napon reggel éhgyomorra 2 db Creator, 2-3 adag 100% protein glutaminnal és este lefekvéskor BCAA. EZ így jó p! ihenőnapra? Válaszodat előre is köszönöm.

2013-09-02    Üdv. 16 éves F vagyok. 61 kilóval. Az lenne a kérdésem, hogy Jumbo vagy Jumbo prof termék lenne a jobb izomtömegnövelésre (amelyikkel kevesebb zsír jön fel, viszont azért nől tőle az izomtömegem) Nehezen hízok viszont könnyen adok le:D Választ előre is köszönöm.

2013-08-12    Szia Norbi! Lenne egy kérdésem: ektomorf alkat vagyok. Tömegelek, de a kajálás nem megy úgy ahogy kéne anyagi okok miatt. Viszont vettem tejsavófehérjét edzés utánra, mert azt gondolom hogy edzés után az fontos. Szép lassan fejlődgetek, de a karom valahogy nem akar. Pedig a tricepszemben gyakran van izomlázam. (bicepszemben alig, pedig azt is annyira megdolgoztatom, hogy edzésen bedurran és aligha tudnék többet csinálni belőle) Mit lehetne bevetni, hogy a karommal utolérjem a testem?

2013-07-09    Tisztelt Norbi! Körülbelül 2 és fél hónapja kezdtem el szedni Jumbo tömegnövelőt, véleményem szerint olyan ekto-mezomorf alkatom van, mert gyors az anyagcserém, hosszúak a végtagjaim, de izmos is vagyok és a zsír is feltud szökni. Kb. 66kg voltam 2 és fél hónapja amióta Jumbo tömegnövelőt szedek, azóta ez alatt a 2 és fél (vagy majdnem 3 nem tudom pontosan) hónap alatt 66kg-ról 70-71kg lettem. A tápanyagokat nem számolom, mármint 16 éves vagyok és azért nem szabom meg nagyon a napi kalória mennyiséget, inkább arra törekszem, hogy a napi fehérje és szénhidrát bevitel biztosan meg legyen, azután nem nagyon számolom a + tápanyagokat. A Jumbo-bol pihenőnapokon is 3 adagolókanállal veszek be (vagyis turmixba), és edzés után 3 "pupozott" (így javasolta a Fitness Point-ba a pultos akinél vettem a Jumbot) kanállal veszek be. Ja és ez a sima zöld Jumbo nem a Professional. A kérdésem az lenne, hogy kb. 4 és fél kilót szedtem fel 2 és fél hónap alatt, akkor valószínűleg jött fel 1-2kg zsír is izom mellett vagy lehetséges, hogy a kreatintól növekedett a testsúlyom? Amúgy nagyon jó voltál a BBTV 96.-ban és minden tiszteletem, hogy naturálba maradsz! :)

2013-06-28    Helló! Te crossfitezőknak is tudod ajánlani a jumbo tömegnövelőt?

2013-06-13    Tisztelt Norbi! Még úgy kb. Október környékén kezdtem el az edzést, de egy szívbetegségem miatt csak hát és tricepsz edzést csináltam, mert a kardiológus nem engedélyezett többet. Március vége (április eleje) környékén belekezdtem még bicepszezni, vállazni és mellezni. Jelenleg így néz ki egy hetem: hétfő tripcesz-hát, szerda mma, csütörtök bicepsz, péntek mell-váll. Én nem olyan ember vagyok aki nem lábazik, mert az szerinte fölösleges lenne vagy ilyenek, én minden izomcsoportot szívesen megedzenék teljes elszántsággal, de ez a heti 3 edzés is több mint lehetne. Ha jól számolom akkor olyan 7 hónapja hátazok és tricepszezek egyfolytába és olyan 2 hónapja bicepszezek, vállazok és mellezek. A bicepszen, vállon és mellen természetesen még változás nincs, mivel rövid ideje edzem, a hátamon nem tudom, hogy van e nem tudom eldönteni, viszont engem iszonyatosan dühít, hogy 7 hónap tricepszezés (+ 2 hónap bicepszezés) alatt 34cm -ről csak épp, hogy 34,9-35cm a karom. 65kg voltam mikor elkezdtem, most 70kg vagyok, Jumbo tömegnövelőt szedek, de még az is lehetséges, hogy csak zsírban szedtem fel 5kg-t. Minden álmom az edzés, az ,hogy versenyezzek és egy jó formát érjek el, de egyszerűen rossz minden. Az is baj, hogy a kondi tele van szteroidossal és szar látni, hogy én szinte semmit nem fejlődök ezek a nagy állatok meg ha csak 1x megmozdulnak fejlődnek. Az a baj, hogy számomra a saját testemen nem tudok hinni abba ,hogy létezk izomnövekedés. Valamiért nem bírom elképzelni mintha lehetetlen lenne. Alkatomban sem vagyok biztos. Egyszer azt hiszem ektomorf vagyok, egyszer meg azt ,hogy mezomorf vagyok. Mivel nagyon gyors anyagcserém van, hosszúak a végtagjaim, és annyira nagyon nem vagyok vastag ezért azt hiszem ektomorf vagyok, viszont mivel tudok hízni és most is egy kicsit pocakom van, meg a vállam sokkal szélesebb mint a derekam meg van az a v alak a hátamon ezért meg mezomorfnak hiszem. Nem tudom melyik vagyok. Napi 5x eszem még iskolába is csirkemellt viszek. 16 éves vagyok 175cm magas és 70kg(mint már írtam). Nem tudom mit tegyek már, nincs meg az a hit, hogy létezik növekedés. Bocsánat ha hosszú lett, köszönöm, hogy elolvastad.

2013-05-27    Szia. Érdeklődni szeretnék hogy én verseny szerűen edzek,most volt két versenyem 50 kg vagyok és tömegelünk. Eddig szedtem bcaa-t,amino-t ,c1000,meg fehérját ittam meg glutamin-t. Érdeklődnék h mit ajánlanál nekem tömegnövelésbe ? esetlen creatint szedjek ? Előre is köszönöm

2013-05-16     Szia! A válaszomat már olvashatod a www.tesztoszteron.hu oldalon. Amennyiben folyamatos segítséget igényelnél az aktuális céljaidnak megfelelően, akkor interaktív módon (e-mail levélváltás) is működik a személyi edzés. Helyileg Pécsett is folytatok személyi edzést. Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődésedet a részletekről, akkor a privát e-mail címemen érdeklődj. illesnorbert76@gmail.com , Illetve a Facebook-on is megtalálsz. Tisztelt Szakértő! Az a kérdésem, hogy úgy mellezek (heti 1), hogy fekve nyomok általában 12 10 10 8-as sorozatba, ülő helyzetből egy úgymond kinyomást végzek (előre és fel ilyen kifejezetten erre való gépen) ezt 12 10 10 10-es formában (kevesebb súllyal mint fekvenyomásnál), tárogatást is végzek csigán http://bodysport.hu/files/images/image001_13.preview.jpg a képen látható, azért linkeltem képet, mert nem voltam benne biztos, hogy annak hívják, ezt is 12 10 10 10-es formában (ezt is kevesebb súllyal mint fekvenyomásnál) és végül még csinálok fekvő helyzetből kinyomást kézisúlyzóval azt pedig 10 10 8 8-as sorozatban. Szoktam még tolóckodni is. Ez jó stimuláció mellre ez a 4 gyakorlat, érhetek el vele növekedést? Lenne egy másik kérdésem is, még pedig ,hogy Jumbo tömegnövelőt szedek kb. 3 hete, és az vettem észre, hogy minden gyakorlatnál legalább 6-7kg val többet bírok és az állóképességem is picit javult, ez a kreatinnak köszönhető? Mivel a zöld Jumbo-ba sok kreatin van és elvileg 3g kreatin fokozza az erőt és állóképességet. Lehetséges, hogy emiatt növekedett az erőm?

2013-04-29    Üdv Először is megszeretném köszönni, hogy mondtad váltsak Brutal tömegnövelőről Jumbo-ra (sima zöld, nem a professional) mert amíg a Brutalt használtam mindig 66 kg voltam most meg 6 napja szedem a Jumbo-t és 67-68kg körül mozgok, a Brutallal meg hónapok alatt nem történt semmi, a Scitec tényleg az egyik legjobb! :) De térjünk is a kérdésre: Még egy válaszban írtad, hogy heti 2-3 kar edzést is ajánlasz csak nem kell a csúcsokig nyomni az ismétléseket, a kérdésem az lenne, hogy mell illetve hát izom edzést is ajánlasz több mint heti egyszer, vagy az a legjobb ha heti egyszer edzem meg? Bocsi ha sok a kérdés ,de még egy kérdésem lenne: A hátedzésemnél szoktam húzóckodni, evezni csigán ülve, lehúzni szűken mellhez, lehúzni szélesen fej mögé, döntött törzsű evezést és egy kis felhúzást is, ja és törzsemelést is(vagy hiperhajlítás hogy mondjam) külön nem szoktam csuklyás izomra edzeni. A suliba majdnem mindennap szoktam húzóckodni is. A hátam szépen fejlődik, kerekedik már a széles hátizmom, egyre jobban látszik a trapézizmom és a csuklyás izmom is fejlődik. Viszont a csuklya ezektől a gyakorlatoktól amit leírtam ,hogy fejlődik? Örülök neki, hogy nem kell külön a nyak izmokra időt szánnom, de valahogy azt nem tudom, hogy ezektől a gyakorlatoktól, hogy kap terhelést ,hogy növekedni tud?

2013-04-04    Üdv! Ebben a kérdésemben: http://tesztoszteron.hu/szakerto_valaszol.php?id=4893 köszönöm a válaszát, de a végén írta, hogy ha igazi fejlődésre várok válasszam a Scitec termékeket. Azért a Brutal tömegnövelőt választottam, mert ebben több a kreatin és több féle kreatinokat tartalmaz, illetve a többi tápanyagtartalma miatt. A Jumbo esetleg jobb lenne?

2013-02-22    Tisztelt Norbi! Sok helyen írják, hogy a tömegnövelőt reggel kell inni. Én iskola után iszom délután, az baj? Miért kell reggel inni, délután nem szívódik fel annyira? Ja és ha edzés nap van, akkor reggel ne igyak, hanem csak edzés után tömegnövelőt?

2013-01-09    Hello. Most szeretnék komolyabban nekiállni az eddzésnek,kihagytam kb. 2 évet,heti 5 napra gondoltam 3nap eddzés 1 nap pihenő 2nap eddzés 1 nap pihenő.kb 75 kiló vagyok,tiszta szállkás és nehezen hizom.arra gondoltam,h jumbot vennék kezdésnek,szerinted melyik lenne a jobb a sima,vagy a professional,vagy ha tudsz másfajta terméket,ami szerinted jobb lenne,akkor megirhatnád es esetleg mivel mit kombináljak.az étkezésre is igyekszem odafigyelni,az eddzést úgy gondoltam,h 3 nap megtornáznám az összes izmot,pihennék egy napot és utána a másik két napon,meg arra mennék,amit jobban akarnák növelni.nagyon megköszönném még,ha irnál nekem erre egy eddzéstervet melyik napon mire menjek,mit és milyen ismétlésszámmal.én igy gondoltam az izmokat: mell,bicepsz hát,tricepsz láb,váll ,trapéz pihenő mell.bicepsz hát,tricepsz pihenő Válaszod előre is nagyon köszönöm. Üdvözlettel Szabolcs

2012-11-27     Szép napot kívánok! Én egy szép hosszú levéllel készültem és remélem jó tanácsokkal és segítséggel tudsz ellátni, esetleg egyetértesz elveimmel, dolgaimmal és helyeselsz. Szóval így előre is köszönök mindent. Egy kis statisztikai adat az elején: 173 cm, 71kg, 23 éves. Én nagyon régóta neki álltam edzeni, talán 3-4 év, de többször kisebb-nagyobb kihagyásaim voltak vagy nem vettem komolyan. Most körülbelül 1éve edzek úgy azért heti 3 edzést lenyomok, esetleg 1 vagy 2 hét, hogy semmi. Na mindegy ebbe nem megyek bele, a lényeg, hogy HARD-ul szeptember elején kezdtem el. Tehát már erőltetett gyakorlatokat csinálok, pl. fekve nyomás nagy súly 2x 5-6 után 3x 8 meg ilyenek. Egyedül a váll ugye amit nem nyomok nagy súllyal, jó mondjuk mellről nyomást biztos, de gondolok itt oldalemelésre. Egész jól is elkezdtem haladni, pl. karom 2 hónap alatt 2 centit nőtt (38-as kar). Viszont a vállamon is kezdem látni, hogy alakul, főleg inkább az első, de még nagyon messze van a jótól. Tehát nekem alapból nincs széles váll szerkezetem, csontom. Ezért nekem nagyon kell dolgoznom a vállra, hogy jó legyek és próbálok is. Jelenleg így néz ki az edzéstervem; Hétfő: Főleg Oldalsó delta ; Kedd: Pihenő; Szerda: Mell-bicepsz; Csütörtök: Hát-tricepsz; Péntek: (Na hát ez az a nap, amikor pl. 2hétig, 5-6 első váll gyakorlat, utána 2étig 5-6 Hátsóváll gyakorlat, utána 2 hétig oldalsó váll gyakorlat). Kettő napot akarok most kiemelni, ugye a váll napokat. HÉTFŐ: 1. Oldal emelés egy mondhatni kis súllyal, amivel 8megy, utána egyből pihenő nélkül még kisebb súllyal 8x. 2. Döntött padon ülve egykezes összenyomás. 3. döntött padon szembe ülök a padnak és neki nyomom a fejemet és testem is megpróbálom és úgy csinálok oldalemelést, így a csalás kivan zárva. 4. Koncentrált oldalemelés . 5. Állig húzás. Minden gyakorlatot 5x csinálok. Pénteket úgy szeretném csinálni pl., hogy 2hétig első váll, 1hétig oldalsó, 2 hétig hátsó. Azért akarom így, mert úgy érzem mintha a ball vállam egy kicsit lelenne maradva, a jobb sokkal jobban be van durranva és sokkal teltebb 1-2centivel. Na és ugye ez nem kar ez jól látható. Viszont a jobb vállam egy jobban előre is jön, tehát elég jól tudom előre is mozgatni, mintha kicsit lejjebb lenne. Viszont, ha felhúzom a vállaimat, igen csak feltűnő, hogy jobb vállam nagyobb. Nem mondom, hogy lehet azért, mert szar az ízület és jobban terhelődik és jobban dolgozik. Én ha felemelem a kezemet a vállon felül pl., elég hamar bezsibbad kicsit a vállam, sőt, érdekes érzés. :)) Na és én arra gondoltam, hogy szombaton nyomnék csak egy bal váll edzést, de csak 3 x 4-5 gyakorlatot nyomnék rá, nem nagyon túl terhelni és csak akkor amelyik pénteken nem oldalsó váll edzésem volt. Az étkezésem is levázolnámés kérnék véleményt, hogy szerinted milyen.: 7óra 100g Jumbo, 1 banán. 8:30 100-120g hús 70-100g rizs, 1000mg c-vitamin. 11óra: 120g túró, fél liter tej, 1 banán, 1szem Vitabolic. 14óra: 100-120g hús 70-100g rizs. 16óra: Pow3rd és 15 perc múlva edzés, edzés alatt pedig megy a Maxtor BCAA. Edzés utána kb. 18óra 100g jumbo és rá félóra-órára 100-120g hús 70-100g rizs. Valamikor este fél9 körül még eszem egy fél túrót, de nem mindig. Hát körülbelül ezt szerettem volna, de nem tudtam röviden, minden apró lényeget leakartam írni és mindenképpen köszönöm előre a segítségedet is. :) Mély Tisztelettel: Ottesz

2012-09-03    Hello! Érdeklődnék, hogy lehet folyamatosan magas ismétlésszámmal edzeni? Az a baj, hogy sokszor egyáltalán nem érzem az adott izmomat!

2012-08-21    Kedves Norbert! 22 éves vagyok, 2 éve edzek. Mostanában edzés végére mindig bedugul a fülem, szerinted magas vérnyomás lehet? 1-2 hete kipróbáltam a Big Bangat, hogy meló után picit felpörgessen, de úgy emléxem előtte is volt már ilyen panaszom. Edzéskor alapból jumbo-t szedek, beosztva előtte és utána is. Mostanában 1,5 max 2 órát is edzek hasazással együtt heti háromszor. Lehet túlpörgetem magam? Köszönöm a választ!

2012-08-14    Szia! Eddigieket megköszönve az alábbiakkal akadtam el, kérlek add rá áldásod ha elfogadható :) Szeretném külön-külön megvásárolt összetevőkkel (szénhidrát, fehérje) kiegészíteni az étkezésemet. Szénhidrátból szőlőcukor és palatinose, fehérjéből pedig az izolátum és a tojásfehérje érdekes, legalábbis ide jutottam. De nem tudom melyiket mikor és milyen hányadban (edzés előtt és után, napközben, reggel) ajánlott. Tömegnövelés a cél most, és heti három edzéssel, a kiegészítők mellett biztonsággal napi három szilárd étkezéssel tudom megoldani az életem. Köszönöm a segítséget és kívánom, hogy még sokáig működjön az oldalatok! Egy észrevétel: szerintem sok kezdő-középhaladó örülne több konkrét HST edzésterv/szemlélet bemutatásának, a magam részéről inkább az egyszerűbb, amatőr szinten munka és iskola mellett hatékony programoknak. Köszönettel, Gy.

2012-07-06    Tisztelt Norbert. Segítségedet szeretném kérni, elég vékony vagyok, 187 cm és 67 kiló. Ilyen génekkel rendelkezem,mert az egész családunk ilyen testalkatú. 1 hónapja edzek és elég komolyan gondolom. Eddig csak aminosavat használtam edzés előtt és után. Mit ajánlanál nekem az elkövetkezőkben? Válaszodat előre is köszönöm:)

2012-06-11    Helló Norbi,Hunyadi Zsolt vagyok 60 kg körül 1,73 elkezdtem amino 4000 és creatin crx phosphat kombót használni,nem tudom jó e igy?étkezésemmel semmi baj nincs szinte 3 óránként eszem,igazából kicsit hízni szertnék de ha kis izom is lesz belőle nem baj,kezdő vagyok.Fórumon is nézelődtem csak még nagyon nem értem ezeket a dolgokat,ha tömegnövelők amiket most használok nem jók,tudnál ajánlani ami hatna is? Tudom nem 1-2 napos dolgok. Előre is köszönöm Üdv. Hunyadi Zsolt

2012-06-04    Szia! Márk vagyok 15 éves 2 éve kondizom rendszeresen de csak erősödöm nem nő a karom és szeretném ha nőne hogy nekem ajánlott e a JUMBO ZÖLD lesz e tőle bajom ha szedem 15 évesen hm ? 80 KG vagyok 184 cm magas

2012-05-15    Hello! Ádám vagyok 18 éves 177 cm magas vok és 64 kg. Én úgy érzem h a magasságiomhoz képest vékony vagyok, szeretnék egy kicsit hízni és izmosodni. Itthon kondizom, és ismerőseim a JUMBO-t ajánlották, szeretném a véleményedet kérni, és azt is h hogyan szedjem? Üdvözlet:Ádám

2012-05-07    szia! Az lenne a kérdésem hogy 1 hónapja használom a scitec jumbot, nagyon szépen fejlödök, de azt az egy dolgot nem tudom róla hogy egy húzamban mennyi ideig "szabad" vagy érdemes használni? Kell-e 1-2 hónap után valamennyi időt nélkülözni vagy pl lehet fél éven át is használni ha vki megteheti? Köszi!

2012-04-30    Szia. Én egy 25 éves lány vagyok. Az a gondom, hogy hízni szeretnék, de nem megy sehogy. Mindig is ilyen alkat voltam. Az evéssel nincs gondom, imádok enni. Jártam edzőterembe akkor egy kicsi feljött, de a munkám miatt nem mindig tudok eljárni. Olvastam a Jumboról. Esetleg segítenél nekem abban, hogy szedhetek e ilyet, és ha igen melyik lenne a megfelelő, hogy feljöjjön egy pár kg. Persze megpróbálom beszorítani az edzést is. Előre is köszönöm.

2012-04-10    Üdv! Lenne 1 kérdésem szoval bele is kezdenék. Sima Jumbo(zöld scitec) mellé még szedhetek multi pro(scitec)-t + omega 3(scitec)? és lehet együtt a jumboval?aválaszt előre is köszönöm!

2012-04-10    Tisztelt Szakértő! 25 éves srác vagyok, most kezdtem harmadik hónapomat az edzőterembe. 192 cm magas vagyok 70kg, tehát elég vékony. Most a harmadik hónapban, vettem egy Jumbo-t 4,4 kg-os kiszerelésben. Azt mondta az eladó, hogy minden nap 3-3 adagolókanállal igyak meg, reggel illetve este. Edzésnapon a második adagot közvetlen edzés után. Nem mondhatnám magam nagy evőnek, meg semmi rendszer nincs az étkezésemben. Normális az, hogy miután megiszom egyáltalán nincs étvágyam hosszú órákig? Pl. reggel 7-kor megiszom, és talán 11:30, 12:00-ra leszek éhes, és akkor sem tudom magam degeszre enni. Jól szedem? Milyen eredmény várható, ha rendszeresen szedem? Nem kell attól félni, hogy nagyon megdolgoztatja a szívet, illetve a szervezetet? Csak azért kérdem, mert nem szeretnék bajt magamnak, de hízni meg egyáltalán nem hízok sima étkezéssel. Várom megtisztelő válaszát! Előre is köszönöm!

2012-02-22    Tisztelt szakértő! Köszönöm az eddigi válaszaidat! Most vettem egy jumbo prof.-ot és azt mondták nekem hogy úgy kéne szedni, hogy edzésnapokon reggel edzés után 3-3 adagolókanállal pihenőnapokon reggel délkörül 3-3 kanállal. Én eddig 1 kanállal ittam eddig reggel a többit edzés után, a reggeli adag után rá kb. félórára reggeli de miután megeszem a reggelit annyira tele leszek hogy 3 kanállal innék meg a jumbo prof.-ból akkor már reggelizni nemigazán tudnék normálisan.Kérdésem az lenne, hogy hogy kéne elosztani ha edzésnapon 1 adagot pihenőnapon kb. fél adagot szeretnék elfogyasztani? Válaszodat előre is köszi!

2012-01-16    Hello , 17 éves fiú vagyok 80kg es 183 cm 1 éve edzem , és vettem egy Scitec Jumbo-t (zöld) és azt szeretném kérdezni hogy , milyen adagokba kell szedjem hogyha háromszor járok egy héten edzeni (hétfö , szerda , péntek ) . És a pihenő napokon hogy szedjem-e egyáltalán vagy ne . Köszi szépen ! :D

2012-01-09    Hello! Bocsi hogy zavarlak megint, csak azt szeretném kérdezni, hogy most vettem egy jumbo-t és napi 1 adagnál többet nemtudok szedni(pénz).Szerinted igy jó vagy edzésnapon 2 adag lenne a jobb? (pihenőnapon akkor semmi)Ennyit tudnék max variálni.. Válaszod köszi!

2012-01-09    Szia, nincs olyan sok pénzem és megnéztem a tömegnövelő kínálatot de nem találtam megfelelőt a pénztárcámnak. A jumbot alapból kizártam mert 150 g szénhidrátra nem tudom kinek van szüksége edzés után. Néztem még a Volumass tömegnövelőt is de annak is 500 Ft felett van az adagja. Arra gondoltam hogy csinálok saját tömegnövelőt. 74 kg-os vagyok. A terv 45 g szőlőcukor lenne ( kb 25 Ft) vízben feloldva?!, a fehérje pedig szimpla főtt tojásfehérje lenne kb 8-10 db ( 250 Ft körül) ez így 35 g fehérje lenne számításaim szerint. Szóval 45 g szénhidrát, 35 g fehérje és 300 Ft alatt vagyunk. Javíts ki ha ez így nem jó vagy esetleg valami ötlet! ---------------------------- Utánanéztem, és rájöttem hogy ha még drágább kategóriában veszek whey proteint akkor is kb fehérje/Ft-ban ugyanannyira jönne ki mintha tojást ennék. Úgy mit gondolsz ha a tojás helyett whey megy a szőlőcukor marad, és vízben oldóm mindkettőt. Szénhidrát mennyi kéne szerinted? 74 kg-os vagyok , kb 1 órát szoktam edzeni.

2012-01-02    Hello! Először is bolgog új évet kívánok! Másodszor, megszeretném kérdezni, hogy a jumbo prof. milyen választás lenne a 175cm 59kg-hoz és átlagosan hízó alkat vagyok és 6 hónapja járok kondizni. Vagy ha tudnál ajánlani mást ami jó minőségü és aránylag magas fehérje tartalmú, de az ára nem annyira vészes tömegnövelőt. Válaszodat előre is köszönöm!

2011-12-12     Hello. Csak azt szeretném kérdezni, hogy a hst 6hetes edzés utolsó ciklusában (mikor 5ös sorozatokat csinálok), hogy ez minden izomcsoportra jó e. Mert nekem konkrétan pl tricepszre ugy erzem nem jött be. Esetleg a szüknyomással tudtam valamien érzést el érni, de ezen kivul mikor tricepszre 5ösöket nyomtam akkor valahogy nem éreztem semmit. Ettől függetlenül a program müködik? Vagy akkor tricepszre csinaljak többet? A masik nagy problémám pedig az, hogy nem nől a karom, már mindent meg tettem, minden cikket el olvastam, probalok mindenből tanulni es ugy csinalni, de egyszeruen nem nől. Rendesen kajalok, próbáltam többet eddzeni rá, kevesebbet is, de egyszeruen nem veszek észre semmilyen változást már kb. másfél éve. Ez ellen van valami? Tudom türelem, de ha másfél évig nem nől semmit az érdekes nem? Másfél év alatt még ugy is kellene nőlnie ha nem figyelek oda a kajára, de én még oda is figyelek,amennyire tudok rendes kaját eszek és sokat (mindig fehérjedús ételeket+szénhidrát+néha veszek tömegnövelőt es iszom vagy 3x-4x egy nap), szoval nem ertem mi lehet a gond. Esetleg arra gondoltam hogy kicsit visza vennék a sulybl és nagyon oda figyelnék a technikára, mert nem mondom hogy nincs mikor nagyobb sulynál kicsit csalok,de amugy szabályosan csinálom, ez szerinted jo lehet, vagy mi a gond?. Valaszodat köszi!

2011-12-12    Tisztel Szakértő! Már nem először írok és nem egyszer kaptam már hasznosabbnál hasznosabb információkat, amit ez úton is köszönök! Jelenleg szálkásítás alatt állok, de következő évtől már tömegnövelek amihez beszereztem egy jó nagy adag Jumbo Pro-t. Ki van nézve az edzésterv is, ami nem más, mint a 10 kg hollywoodi izom - szuperhős edzésterv. A kérdésem a következő lenne: Diákként rengeteg.. tömérdek időm van. A heti négy alkalom simán teljesíthető lesz, hisz jelenleg is heti négy alkalom adtán edzek. Egészséges és hatékony lenne ezt a 4 alkalmat még kiegészíteni pár funkcionális, saját testsúlyos edzéssel? Úgy gondoltam, hogy a heti négy alkalom mellé még két alkalmat beszúrnék ami húzódzkodásból, fekvőtámaszból, has edzésből állna. Akár napi többször is megvalósítható lenne ez számomra. Nem az a célom, hogy minél több tömeget szerezzek minél hamarabb, csak egyszerűen szupermotivált vagyok és kitellik az időmből. Ha megvalósítható, akkor milyen kiegészítőt ajánlanál a Jumbo Pro mellé? Napi 1000 mg C-vitamin, 1000 mg Halolaj kapszula és természetesen a megfelelő étrend folyamatos lenne az edzés alatt. Válaszodat előre is köszönöm! Üdv, Dávid

2011-09-21    Hello! Egy termek ajanlast, azaz termek-csalad ajanlast szeretnek kerni toletek, mivel egy par eve nem szedtem feherjeket es tomegnoveloket, ezert kisse kiestem a mostani aktualis kinalatbol. Szoval egy par szoban...58 kilos 170-es ficko vagyok egy gramm zsirfelesleg nelkul. Mivel sok idom hagytam ki, gyakorlatilag ujbol a nullarol kezdem az epikezest. A celom egyertelmuen olyan plusz "tapanyag-bevitel", ami a tomegemet noveli, erot ad az edzeshez (semmi zsiregetes), ugyanis ezek nelkul a napi taplalkozasom nem eleg a kiloim (izmok) novelesere. Az lenne a kerdesem, hogy milyen termeket illetve termekeket ajanlasz, figyelembe veve azt, hogy a leheto legkimelobb legyen a gyomromnak, mert egy par eve volt egy gyomorfekelyem es nem szeretnem tulzottan leterhelni. (ha jol tudom a kulonbozo feherjek mas-mas hatassal vannak a gyomorra is) Tomegnovelore a Volumass 35-re gondoltam, de nem tudom, hogy ez magaban elegendo lenne-e, kell-e hozza meg plusz feherje, mint pl. 100% Whey Protein Prof., esetleg BCAA vagy Glutamin, illetve egy complex multivitamin ami lefedne a napi szukseges vitamin-bevitelt. (igazabol csak a Scitec-tol erdekelne, mert regebben az volt a legjobb szamomra) Valaszodat elore is koszonom! Udv.!

2011-08-10    Szia Norbi! Először is szeretnék gratulálni a munkádhoz, remek amit s ahogyan csinálod. Szoktam olvasni a szakértő válaszol rovatot. S volt egy válaszod ami nagyon megfogott! Te valóban nem eszel szinte semmit egész a nap? Ez ugye diéta időszaka? Ha nem nagy meló leírnád átlag mit eszel délutántól? Köszönöm előre is!

2011-07-27    Heló az lenne a kérdésem hogy a "Scitec Nutrition Jumbo-nak" vannak-e káros hatásai a szervezetre? és hogy hány hónapon vagy esetleg éven keresztül érdemes szedni?! 17/f Válaszod előre is köszönöm!! Üdv: Dani

2011-07-04    Szia! MOst diétáztam le mert az előző tömegnövelésem eléggé megnövelte a zsírt a hasamon(pláne hogy nem kardióztam+a sok szemét kaja).Július közepén ujra kezdem a tömegelést de most már tisztán. Erre a kombóra gondoltam, persze 3100kacl(76 kg vagyok)tiszta kajálással. Túró,csirkemell,comb,risz zabpehely,zöldségek,banán,stb... Jumbo prof, multi pro pak,attack,100%whey prof,omega-3.Szerited ez így elég lesz, persz az adagolásokat betartva, vagy valami még kéne, vagy esetleg vmit cseréljek ki? Szerinted?Válaszod előre is köszönöm

2011-06-15    Hello. Mindjárt a lényegre térnék. Fiú, 58kg, 174cm magas vagyok. Rengeteget mozgok főleg a munkahelyemen. Izmosodok is rendesen, de a testsúlyom nem változik, valószínűleg a nagyon gyors anyagcserém miatt. Szeretnék felszedni kilókat. Zsír sosem volt rajtam, gyakorlatilag lehetetlennek tartom, hogy legyen valahol a testemen. Amikor dolgozok nem nagyon van időm enni. Naponta 3-szor táplálkozom. Mi kellene nekem, amitől a testem megkapná a napi energiabevitelt (szénhidrát, fehérje, stb) és még egy NAGY ADAG PLUSSZT amitől növelhetném izmaim, stb. Nem számít, ha sokkal több energiát viszek be, mert a testmozgás megvan, és a gyors anyagcsere is, tehát zsír nem lesz, csak izom tömeg növelés. Tehát mi az a termék, vagy termékek, amire nekem szügségem lenne? Előre is köszönöm a választ. -- Üdv : Tihi

2011-04-29    Hello! Olyan kérdésem lenne hogy milyen adagokat ajánlanál a jumbo szedésével és milyen idő közönként? mert a dobozon azt írja hogy 1 adag:4 és 1/4 kanál!!! és én ezt kicsit soknak tartom!!! ugyan is tömeget szeretnék növelni! Méreteim: 173/57 17éves!!! Válaszodat előre is köszönöm!!! Tisztelettel!!! Mádi Dániel

2011-04-19     Sziasztok! Reggel egy szem Daily Vita-Min, edzés előtt fél adag Hot Blood, edzés után egy teljes adag Jumbo Prof-ot iszok (szilárd kaja rendben). Edzés után másfél órán belül mennem kell wc-re üríteni, és "jumbo állagút" tolok. Elég zavaró, mintha átmenne rajta a Jumbo, nem szívódik fel. Tudtok valamit ajánlani, hogy felszívódjon. Mitől lehet ez a jelenség? Kevesebb vizet igyak? Köszönöm. Üdv Tibi

2011-04-08    Tiszteletem! Az lenne a kérdésem, hogy szerinted edzés utáni szénhidrátnak megfelel -e a fehérje turmixba kevert darált zabpehely? Egy ideig szőlőcukrot használtam de azt vettem észre hogy eléggé zsírosít, viszont egy időben a zabpelyhes módszert alkalmaztam és tapasztalataim szerint sokkal teltebbek az izmaim tőle. Ezt ugye csak azért kérdem mert a zabpehely egy fokozatosan szívódó szénhidrát. Előre is köszönöm!

2011-03-29    Tiszteletem! Elsősorban szeretném megköszönni, hogy bármikor írunk használható, jó tanácsokkal látsz el minket, ráadásul hamar. Ez más konkurens oldalakon lévő szakértői segítségről nem mondható el. A kérdésem az lenne ,hogy reggelire és nap közbeni időszakra 100% whey professionalt szeretnék venni, edzés utánra meg Jumbo profot, DE megfelelő -e az úgy hogy a jumbo-t két részletben iszom meg mégpedig: Edzés előtt fél órával egy adag, és közvetlen edzés után egy fél órával. Esetleg az edzés utáni adaghoz keverjek 100% whey prot több fehérje érdekében? Előre is köszönöm.

2011-03-28    Hello...tömegnövelésben kérném a segitségedet....egyszerien nem birok semmi tomeget novelni már nagyon hosszu ideje....elolvastam minden cikket...próbáltam minden féle edzést...jelenlegi eddzésem: minden izmot heti 2x eddzem...2x 9széria mindenre(ez hetente összesen 18széria minden izomra)....4-5 napot eddzem....3év alatt modom sok mindent ki probaltam de az utolso masfel evben szinte semmit sem fejlodtem...jelenleg nem szedek semmit..de a 8.8as jumbo is csak 3 kilot hozott ami sztem nagyon kevés....3év tudom a testépitésben még nem nagy idő de azért már némi tapasztalatot szereztem...kajálni amennyire tudok rendesen eszek-tényleg sokat napi 5-6x....de egyszeruen nem tudok fejlödni....Mi a tanácsod? Több széria? Esetleg kevesebb?...vagy valami kaja ami egyszeru es hoz egy ki tömeget? vagy folyamatosan tápkieg?(arra nincs mindig pénzem).....vagy csak várjak és majd jön az izom? (hozzá teszem 18 éves vagyok most)...tudom fontos a genetika meg turelmes vagyok én...de már tényleg sok ideje semmit sem fejlödök.....a tanulás sokszor le fáraszt mondjuk ez nem tudom mennyire hat ki az eddzésre....amugy erőre most nem panaszkodom az utolsó par honapban elég jól fejlodtem...csak azzal a tömeggel kéne valamit kezdeni....Válaszodat előre is köszönöm!!!

2011-03-01    Kedves Norbi! Gratulálok az elért eredményeidhez! Én 176cm és 85Kg vagyok. Lassan 3 éve edzek rendszeresen. Az egészséges táplálkozást sikerül megtanulnom. Eddig nem használtam semmi étrendkiegészítőt, nem éreztem, hogy szükségem lenne rá. Viszont az izomtömeg növekedésem szép lassan megállt, ezért szeretném ezeket a szereket is kipróbálni. Sokfelé lehet sokfajta csodaszerről olvasni, már-már elveszlik az ember a sok creatin, fehérje, szénhidrát stb. között. Ezért a Te személyes véleményedre lennék kíváncsi. Kb. 4 hónapra tervezek egy összetett kúrát végigcsinálni, természetesen csak legális termékekből. Te személy szerint milyen szettet állítanál össze a lehető legjobb eredmény elérése érdekében erre az időtartamra. Anyagi határt nem írok. Nem tudom pontos termékeket írhatsz e, ha igen megköszönném.Térj ki légyszíves arra hogy mit és mikor szedjek. Tudom ez nem egyszerű és kicsit sok is a kérdés! Azért előre is köszönöm! Üdv Laci!

2011-02-14    Üdvözletem!! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz hogy szeretnék a tessúlyomon javitani mivel eléggé vékony vagyok fiú létemre. Régóta edzek eléggé szálkás vagyok ,de tömeget nem szedek fel eszemén pedig amennyi jólesik. Sikerült végre vennem jumbo zöld tömegnövelöt. Az lenne a kérdésem h 19 évesen 56 kilósan jó az ha reggel szedek egy 2 kanállal edzés elött 30 percel attack és edzés után 3 kanál jumbo? Pihenő napokon medig ugyanigy csak attack nélkül. Köszönöm a válaszod elöre is

2011-02-05    Szia! Lassan 2 és fél éve edzek kisebb nagyobb kihagyásokkal. Elég szépen fejlődtem. Amikor elkezdtem akkor a 175cm magasságomhoz 60 kg párosult, most pedig 73kg. Viszont kb 4 hónapja megálltam a fejlődésben mind tömegben mind a használt súlyok nagyságában. Tömeget növelek. Igyekszem odafigyelni h fehérje és szénhidrátdús kajákat egyek. Egy héten 4-szer edzek kb reggel 6-7 körül. Ezeket a tápkiegeket használom: MultiPro, Jumbo Professional(edzés után 2 kanál, délután 2 kanál), Hot Blood(edzés előtt éhgyomorra). Szerintem az edzéstervemmel lehet a probléma. Eddig ezt csináltam: A nap: mell-bicepsz B nap: hát-tricepsz C nap: váll-has A lábamat sérülés miatt nem edzem. az utóbbi 2 hónapba erre tértem át: A nap: mell:fekvenyomás,ferdepados nyomás kézisúllyal,csigás keresztezés bicepsz:állva váltott karral,csigás bicepsz,állva franciarúddal tricepsz: nyújtás fej fölött,csigás letolás rúddal és kötéllel B nap: hát:lehúzás mellhez szélesen,evezés ülve szük fogással, döntött törzsű egykezes evezés, letolás csigán szélesen nyújtott karral váll:oldalemelés, mellről nyomás, előreemelés, vállvonogatás has:felülés, lábemelés Minden gyakorlatnál 4-5 sorozatot csinálok 8-12 ismétléssel. Szerintem túledzettség nem jöhet szóba. Szívesen megyek edzeni mindig és jól is esik. De egyszerűen nem tudom felfogni hogy például fekvenyomásnál miért ragadtam le 60kgnál kb fél éve. Lehet hogy az edzéstervemmel van a gond? Előre is köszönöm a választ! Üdv, Máté

2011-02-01    Szia! 16 éves fiú vagyok jelenleg 49kg, 3 hónapja járok konditerembe előtte itthon fekvenyomtam. 50 kg-al szériázok fekve, elég szálkás alkatú vagyok, nehezen hízok. 3 hónap alatt 2db 3kg-os Jumbo-t használtam, de nem hoztam tőle sokat. Ajánlanád nekem a kreatint, ha igen akkor milyen félét? Napi fehérje és szénhidrát bevitele nem hiszem h megvan teljes mértékben, nem tudom megmérni hogy mennyit eszek, mert anyukám mindig mást főz. De szerintem a napi szénhidrát megvan,de a fehérje biztos nincs. Válaszod előre is kösz.

2011-01-19    Hello! Lenne egy kérdésem. Alapvetően egy nehezen hízó és erősödő viszont nagyon könnyen fogyó típus vagyok. Focista vagyok, aki a rendszeres meccsek és futó edzések mellett heti 2-3 súlyzós edzést is végez. A kérdésem az lenne, hogy mit csináljak hogy megőrizzem súlyomat a sok futás mellett. Hallottam a BCAA-ról. Ezt folyamatosan kell-e szedni vagy elég a futós napokon. Továbbá, hogy ha nem nőni akarok, csak hogy ne fogyjak iszonyat módon, akkor mennyit érdemes mellette szedni? Illetve szerinted mi a leghasznosabb módszer a problémámra. Köszönöm Üdv: Zsolt

2011-01-05    Szia Norbi! Tömegnövelésben vagyok, az iskola csak február végén kezdődik, szóval akár egész nap pihenek, ágyban feküdhetek (amit bevallom szeretek is), emellett jól regenerálódok. Kérdésem a következő: Ilyen abszolút stressz és mindenféle "energianyelő" időszakban meg lehet emelni az egy izomra végzett heti edzések számát? Hosszú vállfájdalom miatt a mellem illetve a vállam eléggé el van maradva, így arra gondoltam, hogy heti 2 váll-mell napot tartanék, ügyelve arra, hogy az egyes edzés napokon más pontjuk legyen izolálva. Sajnos eddig nem fordítottam nagy hangsúlyt az összetett alapgyakorlatokra, mint a guggolás és felhúzás, vállból nyomás (sajnos a diéta elvitte a lábaimat). Heti kétszer, mondjuk kedden és szombaton lehetne pár sorozatot beiktatni belőlük? A táplálkozásra abszolút odafigyelek, napi 6szor eszem szilárd táplálékot megfelelő mennyiségben, ezen felül edzés után 4 merőkanál jumbo pro, illetve reggel és este 1-1 kanál Promix! Ezen felül minden nap 1csomag MultiPro, +4g C, + magnézium és kálcium. Tehát, ha a túledzettség jelét nem tapasztalom, gyenge 2 hónapig rá lehet erősíteni az elmaradt dolgokra? Válaszod előre is köszönöm

2010-12-17    Tisztelt Illés Norbert Úr! Melyik a legújabb Scitec protein és multivitamin-ásványianyag készítmény? Mikor várható még valami újdonság? Létezik-e olyan kiszerelésű multivitamin ami tartalmaz izületvédőt is? Köszönettel: Gergő

2010-12-16    Üdv! Az problémát okozhat, ha akad olyan nap, amikor táplálék kiegészítőkből (pl. Jumbo) több fehérjét és szénhidrátot viszek be, mint normál étkezéssel? Általában próbálom úgy beosztani, hogy 60-70g normál étkezésből, és 40-50g kiegészítő, de néha megfordul ez az arány. Választ előre is köszi!

2010-10-11    Hello! 18 éves vagyok és 60kg szeretnék venni 4,4 kg Jumbot tömegnöveléshez mert nagyon nehezen hízom szerinted ez elég magában vagy ajánlasz hozzá mást is? Ha igen akkor mit szedjek még hozzá? Másik kérdésem az lenne hogy volumass 35 vagy ez a Jumbo a jobb? Melyiket vegyem? Ehhez milyen edzés tervet használjak heti 3rom??? És hogyan szedjem a Jumbót?? Köszi a segítséget!

2010-08-30    Tisztelt Szakértő! Most akarok venni Jumbo Professional-t, aminek egy adagjában 52 gramm fehérje van, ezért én úgy akarom szedni, hogy edzés után egy fél adag, a másik fél adagot pedig a nap során valamikor, illetve még egy adagot kétfelé osztva a nap során. Tehát 2 adagot akarok bevinni egy nap, de azért akarom elosztani, mert én úgy tudom, hogy két óra hossza alatt 30-35 gramm fehérje tud felszívódni, ezért akarok kétfelé venni egy adagot. Ez így jó lehet? (kaja, edzés rendben) Köszönöm Csaba

2010-08-06    Hello! A jumbo prof.-ról szeretném megtudni, hogy milyen szénhidrátból mennyi van benne, mert azt sehol sem írja, ja és mennyi kreatin, mert jumboval szeretnék kreatin szedni ( crea-bombot ) és, hogy igazítsam hozzá a kreatin bevitelem ha azt sem tudom mennyi kreatint tartalmaz 1 adag jumbo! Edzés után mehet egyébként a jumbo prof a crea bombal együtt, vagy először igyam meg a creatint és rá fél órára a jumbot ?

2010-07-26    Sziasztok! Próbáltam pro-kontrákat felhozni a 6 napos, "minden nap más testrészt edzek" módszerhez. Pozitívumként: Egy edzés kisebb kalória/glikogén "ürülést" eredményez->könnyebb pótolni; nem jut kevesebb erő az másik testrészre; a gyorsabb, pörgősebb edzések kivitelezhetőbbek, nagy melegben könnyebben. Negatívumként heti hatszori elfoglaltság, csak egy abszolút pihenőnap, egyes testrészek kevesebb terhelést kaphatnak (pl mell edzésnél tricepsz vagy váll). Kérdésem lenne a zsírokkal kapcsolatban is Egyszerűen nem tudok kiigazodni, hogy nagyságrendileg mennyit kéne fogyasztanom. 73kg vagyok, jelenleg tömegelek, teljesen tisztán étkezem (zab, csirkerizs, zöldség). Reggel lemegy az egy evőkanál lenmagolaj, napközben pedig beveszek még 4db 1000mg-os Omega3-mat (Scitec) + 1 csomag MultiPro. Sajnos halat már nem tudok berakni az étrendembe. Hízékonyságom ellenére, nem tudok sokat enni, az edzések utáni JumboPro szinte egész napra el tudna telíteni, a csirkerizs is alig csúszik le. Válaszotokat előre is köszönöm! Szia!

2010-07-15    Sziasztok! Következő tömegnövelő szakaszom táplálék kiegészítőit kezdtem el tervezgetni. Jumbo pro vagy saját stack? Sejtem, hogy a saját magam összeállított csomag jobb, de mégis mi legyen benne? 100% Whey pro, VitarGo, Crea-Bomb, Testo Pump, (Multi-Pro, Omega-3 és egyéb kiegészítő vitaminok megvannak), eddig oké, de mi kellhet még? Valamilyen NO fokozó, bedurranás segítő? Ha van energizáló mondjuk big-bang vagy hot blood, a testo pump mehetne 4 felé elosztva kajához? Előre is köszönöm a választ! :]

2010-07-08    Üdv! Hosszas diéta után kezdenék el tömegnövelni. Több problémám is van. 69 kiló vagyok, rizsből és zabból napi 100g szénhidrátot viszek be, csirkemellből 40deka fogy el. Reggel és este iszok egy-egy dupla adag 100%whey prot-t, edzés után pedig 4 merőkanál jumbo pro-t iszok, edzés napokon este egy adag G-bombot. Szilárd kajával sajnos eléggé telítődök a nap folyamán, nem tudom, a szénhidrát gondolom kevés lesz. CreaBomb szedéséről hallottam több változatot, valaki feltöltés alatt az adagot egyben javasolja, mondván jobban hasznosul, valaki kis adagokban szétosztva, hogy állandó szinten maradjon egész nap. Kinél van az igazság. Egy elismert edzőtől kaptam egy "haladó szálkásító" edzéstervet, igaz zsírvesztés időszakában voltam. Picit féltem a túledzettségtől. 1 nap: mell, hát 2nap: váll, bicepsz, tricepsz 3nap láb majd az első két nap ismétlődik. A gyakorlatok kettesével szuperszettben vannak, mell-hát, mell-hát stb.. Tömegelésben is működhet a testrészenkénti kétszeri kemény edzés hetente? Válaszotokat előre is köszönöm! :]

2010-06-01    Kedves "Szakértő"! Tömegeléssel kapcsolatban szeretnék segítséget kapni(17 éves vagyok, 71kg, 182cm): Tavaly június végén kezdtem el edzeni, akkoriban heti 3-szor, aztán kisebb-nagyobb kihagyásokkal(muszáj volt, tanulnivalók, és utazások miatt) sikerült 1 év alatt felszednem durván 10 kilót. Ami nagyrészt szerencsére izom! Sajnos suliidőben nincs annyi időm az evéssel foglalkozni, de igyekeztem legalább délután/este 35-40g 100% Whey Protein (esetleg Pro)-t inni. Amit még edzés után ittam, az Jumbo(1-2 adagolókanál). 2 hónapja csináltam egy 1 hónapos kreatin-kúrát, ami akkor meg is hozta a fejlődést, bár tömegben nem annyira, mint inkább erőben. Sajnos most megint lassan egy 1 hónapos kihagyást voltam beiktatni egyéb dolgok miatt(szinte egyből az 1 hónapos kreatin szedése után :( ) Kérdésem a következő: Nyáron lesz időm végre megint heti legalább 4-szer járni(hétfő-kedd-csütörtök-péntek, és esetleg hétvégenként párszor), a Jumboval napi 4 kanál, és emellé egy kis plusz fehérje bevitel a normálisabb étrend mellé kellően segítené a fejlődést? Mit ajánlana még emellé? Ahogy néztem a Jumboban is van kreatinforrás, de nem sok. 3 hónap alatt szeretném a 75kg-ot elérni! Köszönöm a válaszát előre is, rendszeres olvasójuk!

2010-05-10    Szia! Köszönöm az előzőleg kapott válaszokat. Most újabb táplálkozással kapcsolatos kérdésekkel fordulok hozzád. Testtömegindexem: 14,7% (erről mi a véleményed?) és most a zsírmentes izomtömeg növelés a célom.1.)Reggel edzem, mit ajánlasz reggelire? 2.)mikor kell lassú és mikor gyors felszívódású szénhidrátot fogyasztani? 3.) 51,5 kg-os nő vagyok és vettem creanabolt, mikor és mennyit szedjek (heti 4-szer edzem)? 4.) Tejbegríz+ protein edzés után mehet? 5.) A búzadara jó vagy rossz minőségű szénhidrát? 6.) A Korpovit keksz, a Túró Rudi,és túrógombóc a kedvencem ezek jó minőségűnek számítanak? 7.)Mit ajánlasz uzsonnára (5-6 óra körül)?Válaszaid előre is köszönöm.

2010-05-03    Sziasztok! Kreatinnal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Jövő héten szeretném elkezdeni az első kúrámat, MicronTec Creatine-nal. 71-72 kg a jelenleg a testsúlyom, így töltésnél kb 25 gramm kreatint kellene bevinnem. Úgy gondoltam, hogy reggel egy 15 grammot 45 gramm Vitargoval (6 órakor), míg a második adagot 10 grammot Jumbo Professionallal edzés után (kb 13 óra) ez így jó lenne e? Vagy bontsam több részre? A töltés szakasz az 3 (25 gramm) nap + 3 (12 gramm) napból áll e, vagy inkább töltsek tovább 25 grammal, mondjuk 6 napig? Vitargo jó e szőlőcukor helyett? Továbbá töltés után a napi 5-6 grammos adagot reggel, vagy inkább edzés után fogyasszam el? Előre is köszönöm a válaszotokat, Peti

2010-04-17    Csá. az előbbi kérdésből kifelejtettem vmit. Tudnál nekem ajánlani vmi fehérjekészítményt ami árban nem túl húzós? Mivel kajával nem tudok bevinni elég fehérjét azt meg nem tudom magamnak megengedni (mivel csak 17 vagyok) hogy 2 hetente Jumbo-t vegyek. Szóval olyan kellene ami nem túl drága és viszonylag sokáig ki is tart, ez sztem többet ér mintha 2-3 havonta vennék egy jumbo-t ami 2 hétig tart ki.

2010-04-13    Sziasztok! Most vettem meg a Jumbot. Kiszeretném próbálni sok jót hallottam róla. Használatával kapcsolatban lenne kérdésem:Testsúlyhoz kell igazítani....sehol nem találtam táblázatot...60kg vagyok..írnátok nekem egy pontos leírást(adag...)köszi

2010-03-12    Szia! Egy olyan kérdésem lenne, hogy tömegeléskor a fehérje bevitelem a kalkulátor szerint 97 grammnak kéne hogy legyen. A két adag tömegnövelő turmixxal (Jumbo) ez meg is van. Érdemes e ezenfelül több fehérjét bevinni, pár szelet hús formájában? Köszi a választ.

2010-03-09    Sziasztok! Végeztem az átmozgatással, és most kezdenék el tömegelni, a kajámat sikerült rendbe rakni az átmozgatás alatt, napi 6x étkezem sok folyadék mellett. Na most a problémám a következő lenne : Rendeltem egy 8,8 kg-os Jumbo-t és szeretnék fogyasztani napi 2x220g-t (edzés előtt, után), csak így egy kicsit felborul a kalória "egyensúly", ha beiktatom az étrendembe. A testsúlyom 59kg és hát elég nehezen hízó típus vagyok (vagy csak a cigaretta meg a napi 2 étkezés miatt nem híztam bár nem csodálom és leszoktam !!!:)), a Jumboval a napi kalória bevitelem 3900kcal, 702g ch-val, és 259 fehérjével, 20 g zsír mellett. A sima étkezések standard csirke rizs kimérve ezt napi 6x. Azon gondolkozom, hogy ha tényleg nehezen hízok akkor maradhat-e így vagy vonjak el egy csirke rizs étkezést? Kicsit soknak tűnik így ránézésre, de marha éhes szoktam lenni 2 óránként :) A jumbo elfogyása után, egy kreatin monohidrát kúrát tervezek. Remélem jó elképzeléseim vannak, a véleményed érdekelne erről. Köszi.

2010-03-09    Üdv! Jumbo szedésével kapcsolatban érdeklődnék, a reggel+edzés után vagy az este+edzés után kombó a jobb szerinted? Mindenkitől mást hallok és nem tudom már kinek higgyek. (a testépítés olyan mint a futball, mindenki marhára ért hozzá :)) Elég drága játék így szeretném a maximumot kihozni belőle. A másik kérdésem is a tömegnövelő szerekhez kapcsolódik, jó ideje szedem már a Jumbot (rendes étrend mellet persze) meg is vagyok elégedve magammal de arra gondoltam hogy áttérek a Volumass-re, a több fehérje/kevesebb szénhidrát érdekében. Mit gondolsz érdemes-e elhagyni a jól bevált módszert ez esetben? Előre is köszönöm! Balázs

2010-02-22    Üdvözletem! Tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy milyen táplálékkiegészítőt szedhetnék, amely tej-, és laktózérzékenyek számára is alkalmas fogyasztásra? Mivel nem voltam teljesen tisztában azzal, hogy ilyen szinten laktózérzékeny lennék, ezért kb. 1 hónapja vettem egy 1,3 KG-os kiszerelésű BioTech Brutal Gainert [termékpróba céljából]. Már a végénél tartok, miután megiszom abszolút nincs semmi problémám, viszont másnap hajnalban mindig nagyon fájt a hasam, majd hasmenésem volt tőle. Azokon a napokon, amikor nem szedtem a terméket, abszolút semmi problémám nem volt, és másnap sem volt gond az emésztésemmel. Utána olvastam kicsit a dolgoknak, és itt olvastam, hogy ezekben a termékekben rengeteg a tejcukor, stb. ami okozhat ilyen problémákat! Hogy teljes legyen a kép, el kell azt is mondanom, hogy régebben (kb. 5-6 éve) gyomorfekély közeli állapotba kerültem, de ezt sikeresen kezelték 1,5-2 év alatt. Ezt is szem előtt kell tartanom a táplálkozásomnál, habár jóformán már mindent ehetek, de ugye a kiegészítőknél ezt is figyelembe kell vennem! Olvastam teljesen tojás alapú fehérjekészítményekről, viszont ektomorf vagyok, nagyon nehezen hízok, ezért bőségesen szükségem lenne szénhidrátra is! Van olyan termék amely biztosítja a szénhidrát-, és fehérjebevitelt a laktózérzékenyek számára? Vagy esetleg valamivel kombinálnom kéne egy tojás alapú kiegészítőt? A maltodextrin vajon alkalmas lenne fogyasztásra ilyen panaszok esetén? Nagyon szerettem volna kipróbálni a volumass35/JUMBO termékek valamelyikét, mivel pont optimális lett volna az alkatomat tekintve, viszont úgy tudom ezek sem ajánlottak laktózérzékenyeknek! A táplálkozásomra amennyire csak tudok odafigyelek, de a táplálékkiegészítő az a szükséges plusz, amivel fejlődhetnék (hasmenéses panaszaim ellenére kb. 2 kg-t híztam 1 hónap alatt, a Gainerből 2 adagolókanállal szedtem az ajánlott 3 helyett minden másnap)! Válaszát előre is köszönöm!

2010-02-18    Tiszteletem! Segítséget szeretnék kérni. 21 éves vagyok 173 cm magas 76 kg, két és fél éve edzem. Nem olyan rég fogyasztottam el két 8 kilós kiszerelésű Jumbo-t. Erőben hozott, tömeget is ( egy keveset ) és elég sok zsírt. Szálkásabb alkat vagyok de az izom definícióm szinte teljesen elvesztettem. Ezért most diétába kezdek, de ezt úgy szeretném megoldani, hogy ne veszítsek izmot. Az étkezés mellé mit ajánlanál? Pro mix vagy anabolic whey? Anabolic wheyt használtam már, elég jó a tapasztalatom róla, viszont veszett drága és ehhez képest nagyon kevés így hamar fogy. A pro mix viszont elég kecsegtető a maga 7 kilójával, de gondolom jóval gyengébb minőség mint az anabolic whey. Sajnos anyagilag nem vagyok eleresztve, ezért dilemmázok a két kiegészítő között. Te melyiket ajánlanád? Jah és még annyit hogy kardió és súlyzós edzés közbeni használatra G Bomb glutamint is vennék. Az gondolom csökkenti az izomvesztés esélyét. Köszönöm szépen előre is a segítséget.

2010-02-16    Sziasztok! Azzal tisztában vagyok, hogy a legjobb az edzés környékére időzíteni a tápanyagok bevitelét, viszont az érdekelne, hogy edzés után elegendő lehet-e csak egy fehérjeturmix (50g fehérje), vagy mindenképpen szükséges a gyors szénhidrát visszatöltés? Melyiket javasolnátok közvetlenül edzés utánra (diétás időszakban): • Csak fehérje? • Fehérje + zabpehely? (Bár a zab nem igazán gyors felszívódású szénhidrát) • Fehérje + dextróz? • Fehérje + VitarGo? • Valamilyen komplex tömegnövelő (Volumass 35 Prof., Jumbo Prof.)? Üdv Attila

2010-02-14    Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy edzés utáni kiegészítőnek a Jumbo Prof-t, vagy a Volumass 35-t ajánlanátok e? Mindkettő esetben 100 grammos adagra gondolnék. Válaszotokat előre is köszönöm, Peti

2010-02-09    Szia! 80 kilo a súlyom jelenleg, de szeretnék kicsit izmosabb lenni. sportolok(focizok)mit tudnál javasolni, milyen izomnövelő szereket kellene használnom, hogy kicsit izmosodjak! teljesen kezdő vagyok. ha tudsz segíteni, akkor mit és hogyan kell azokat használni! köszi a segítséged. Csaba

2010-01-25    Sziasztok! (16.életév , 178-180cm, 79-80kg, 20% testzsír) Először is köszönöm az eddigi adott válaszokat, nagyon örülök annak, hogy van erre lehetőség, tényleg le a kalappal! Kettő kérdésem lenne az egyik az, hogy kezdd elfogyni a dymatize elite whey protein isolate-em, de továbbra is kicsit még szálkásodnom kéne, 20% testzsírt jó lenne levinni szálkás 10re kb. és aztán izmot pakolni, vagy talán közben is, NA MINDEGY A KÉRDÉS CSAK AZ, hogy esetleg ennél a fehérjénél tudnál valami jobbat is ajánlani??? (persze akkor lehet olyan kéne, amiben nincs szénhidrát?) és esetleg még valami kiegészítő dolgot (talán jumbo (?), ...) a másik pedig az, hogy nekem volt egy jó pár évvel ezelőtt egy térd műtétem a foci miatt "kicsit" ropogott a térdem és megkellett műteni és most így edzéseken szoktam érezni a ropogást futás vagy bicikli közben. Még ide tartozik az, hogy ma véltem felfedezni az edzésen azt, hogy ha a karomat egyenesen tartom és balra befordítom (nem tudom, el lehet-e képzelni, mintha elcsavarnám kb. olyan), akkor fennt a vállam körül talán érzek egy kis ropi szerűséget (most hogy ez izület csont vagy izom nem tudom)... érdemes valami izületvédőt szednem, vagy hallottam még olyat, hogy 1 hónapos proenzi kúra is jó lehet évente 1szer. Köszönöm még egyszer előre is a választ! :)

2010-01-18    Szia Norbi! Először is gartula az eredményekhez! Másodszor pedig a véleményedet szeretném kérni a következő táplálék kiegészítővel kapcsolatban Advantage Supplements márkanevű Pro clomplex gainer - én a jumbo professional cuccal próbáltam összehasonlítani nem sok sikerrel. Kérlek fusd át az összetételt és írd meg mi a véleményed vagy hogy mire érdemes figyelni ezen termékek estében.

2010-01-14    Hello. Szerinted egy 4,4es Jumbo és creatine monohydrate jó kombináció tömegnöveléshez? És hogy tudnám megnövelni a fekvenyomás erőmet mert már egy ideje nem fejlődök ,sőt még vissza is estem(heti 2x 13-14 szériát csinálok mellre,8as ismétlések).Válaszodat köszönöm.

2010-01-11    Szia, Most szeretnék elkezdeni edzeni, mivel eléggé mozgásszegény életet éltem az elmúlt félévben.. 22-06 ig dolgozok és 07:00-09:00 között járnék el terembe,utána olyan 10 környékén azért már szeretnék aludni. Mivel kicsit fordított életet élek, így nem nagyon tudtam még beosztani rendesen a napomat. Tudnál segíteni egy működőképes napirend kialakításában, esetleg h Te hogyan is csinálnád? (egyedül az edzés és az alvás időpontjához ragaszkodnék:)) Tápkiegeket az egyik válaszodból néztem ki amiket tervezek beszerezni: "Edzés előtt 1 órával Anabolic Whey, 30 perccel edzés előtt NO-BURST, közvetlen edzés után MyoMax 10in1."

2009-11-26    Tiszteletem! Nos össze sikerült kuporgatnom ismét egy kis pénzt így szeretnék beruházni egy táplálék kiegészítő szettre. Tervben van egy tömeg növelő, és egy kreatin mátrix (Attack). A kérdésem az lenne ,hogy milyen kiegészítőt ajánlanál ami az üresjáratokban (pl alvás) megvéd az izomleépüléstől. Kazein vagy Glutamin. Az igazság hogy nem csak az alvás alatti időszakra kéne, ugyanis a melóhelyemen, a nyolc órás műszak elején reggel küldenek el kajálni húsz percre ( természetesen jól bereggelizve), és ennyi az összes szünetem.( Jó fejek ugye? : :) ) Vagyis a maradék 6-7 órában koplalok és vízen vagyok el. Egy szóval mit ajánlanál ezekre az időszakokra amivel ki tudom húzni? Előre is köszönöm! Szép napot!

2009-10-09    Szeva! Szeretnem, ha tudnál néhány tanácsot adni a scitec termékekről, hogy mit mivel érdemes kombinálni? pl. crea-bomb, attack, g-kick ezekre valami jó kombot. koszi

2009-10-09    Szia! Egy hete napi 1 adag Jumbo pro-t iszok, kalóriát és ch-t és fehérjét is emeltem a szálkásító étrendemhez képest, de nem számottevő mennyiségben (eléggé hozzá szoktam a kis adagokhoz, egyenlőre nehezen megy a "zabálás"). 2000kalória, kb 150-200 körüli ch, zsír csirkemellből és a köretekből nem tudom mennyi lehet, 5g omega3 kapszula viszont biztosan bennem van naponta, fehérje 150 körül van. [73kg vagyok jelenleg] Egy hét alatt ~1-1,5kg jött fel, de nem tisztán. A tápanyagok és a napi kalória bevitelem elég kevésnek tűnik a tömegnövelésben szokásos irányadó mennyiségekhez képest, mégis zsírosodok. Tudom egyénfüggő a testkompozíció változás, zsírosodás stb.. de ha még jobban visszavenném a tápanyagokat, az nem mehetne az izomépítés rovására? Mi a célravezetőbb? Továbbra is emelt értékekkel táplálkozni, megenni a 2doboz jumbot, vagy 1doboz jumbo, szálkásítás majd a következő jumbo? Gondolom jobb a hatásfok, ha egymás után megy le a 2jumbo (feltételezem a jumbo extra kiegészítőinek kell valamennyi töltési idő (kreatin, erezettség fokozó, bedurranást segítő anyagok stb..)) Válaszod előre is köszönöm! :]

2009-10-02    Szia! 2db Jumbo pro és egy 5kg-os 100% Whey protein pro előtt csücsülök. Már csak az anyagiak miatt is szeretném a maximumot kihozni a tömegnövelő ciklusból. A táplálkozási alapokkal tisztában vagyok, étrendem rendben van. Kérdéseim a következők lennének: Napi egy adag (4merőkanál) Jumbo tartalmaz elegendően hatékony extra adalékanyagot (kreatin, bedurranás fokozó, erezettség fokozó stb..)? Számolgattam, 73kilómhoz, jó 1 hónap a kreatin. Extra adalékanyagok tekintetében érdemesebb lenne 2 adag (2*4 merőkanál) Jumbot innom (természetesen a szilád étrendemet hozzá igazítanám). Esetleg ruházzak be még egy doboz Creatim-re? Beszéltem egy személyi edzővel, Ő azt mondta, hogy túledzeni az én kezdő-haladó szintemen nem lehet (magasabb szinten is nehéz), mivel a szervezet nem engedné sem az izmoknak sem az idegrendszernek a teljes kifáradást. Lehet ráció ebben a meglátásban? Régebben próbálkoztam HST edzéssel, de edzés végére zavart, hogy nem igazán durrantam be, pedig alig tartottam pihenőket és a súlyokat 80-90% körülire lőttem be. Az általam szedett táplálék kiegészítők mellett, ha az edzéseket maximálisan bírom állóképességgel/erővel és kedvel lehetne próbálkozni HST edzéssel úgy, hogy csak 2 lábas nap lenne és minden edzésen 3-4 gyakorlatot végzek mell/hát/kar -ra? Várom válaszod, előre is köszönöm! Bandi

2009-09-27    Üdv! A napokban sikerrel zártam 3 hónapos fogyókúrás diétámat. Szeretnék tömegnövelni, táplálkozással, edzésmódszerrel tisztában vagyok, táplálék kiegészítőkkel kapcsolatban azonban lenne pár kérdésem. Arra gondoltam, hogy veszek egy 6kilós Volumass 35 Pro-t és egy nagy vödör 100% Whey Protein Pro-t. Volumass menne minden edzés után 1 adag(100g), illetve pihenőnapokon reggel 1 adag, a proteint pedig a szükséges fehérje mennyiségem kiegészítésére innám. A napi egy adag Volumass kreatin tartalma elég lehet feltöltéshez, majd szinten tartáshoz? Esetleg költség kímélőbb, de hasonlóan hatákony megoldás, pl a protein mellé + kreatin lehetséges? Elég lenne a napi 1 VM? Jumbo pro-t láttam "nagy zacskós" kiszerelésben, kedvezőbb áron, mennyivel különbözik a Vm-tól, érdemesebb inkább Jumbot választani? (Természetesen optimális étkezésem) Válaszod előre is köszönöm!

2009-09-14    Szia Norbi! Zoli vagyok 24 éves. Végre sikerült leszálkásodnom, most állnék vissza tömegnövelő étrendre, amit szeretnék egy olyan termékkel kiegészíteni, amivel viszonylag megőrizhetem szálkásságomat és gyorsíthatom az izomépülést. Olvastam sok új termékről, de sajnos most nincs lehetőségem kombinálni. Véleményed szerint melyik lenne a legmegfelelőbb az alábbiak közül? Brutal Gainer, MyoMax, Nitrix, Jumbo Professional, Trans-x Üdv: Zoli

2009-08-31    Tisztelt Szakértő! Mondom a tényeket: 177 cm, 66 kg testsúlyú vagyok, az edzéseimen nagyon jól bedurranok. A kérdésem, hogy jó-e, ha úgy csinálom az étkezést tömegnövelés alatt, hogy naponta eszek rizst fehérjével - de csak kiegészítőből tudom a fehérjét bevinni - mellé Jumbo Professional és Cytopro fehérje, na meg persze amit éppen otthon főznek? Köszi!

2009-07-22    Szia, kérdésem a következő lenne. 2 hétre megyek nyaralni olyan helyre, ahol edzeni nem tudok és napi több órás túra is lesz. Milyen kiegészítőt javasolnál, ami segít az izommegőrzésben? Én BCAA Xpressre és jumbo-ra gondoltam a gyors szénhidrát utánpótlás miatt, a BCAA Xpress pedig elvileg segít a katabolizmus elkerülésében. köszi

2009-06-23    Szia Norbi! A cytogen termékeihez te mit szólsz? Vannak olyan jók mint a Scitec termékek? Én a whey gainer-t izömtömegnövelőt néztem ki, szerintem ez elég jó ár/érték arányú termék, pluszba tartalmaz 5 gr kreatint is. Szerinted megéri kipróbálni? Kicsit olcsobb mint pl egy jumbo. Köszi : Robi

2009-06-16    Szia Norbi! Olyan kérdésem lenne, hogy edzés után ha megiszok 1 teljes adag jumbot ami 150 gr szénhidrátot tartalmaz, vajon ez a szénhidrát mennyiség sok edzés utánra? Vagy maradjak a fél adagnál? Tömeget szeretnék növelni mert már nagyon lassan tudok csak fejlődni. A másik kérdésem az lenne, hogy igaz-e az hogy a szervezet egyszerre csak 30 körüli fehérje mennyiséget képes feldolgozni? Tehát ha én edzés után 50 et szedek akkor a többi 20 nem hasznosul? köszi

2009-06-08    Szervusz Immáron 1 hónapja szedek Jumbo-t. Hatása meg is volt, ahogy illik :) Elég jó véleményeket hallottam az Animal Stak 2-ről. Jumbo mellé szabad szedni ezt a terméket? Előre is köszönöm a választ!

2009-06-06    Tisztelt Illés Norbert Szakértő! Izomtömegnövelésre a legprofibb terméket szeretném kiválasztani a 3 közül: Volumass 35 Professional, Jumbo Professional, Mass 20 Szerinted melyik hatásosabb? Köszönettel: Gergő

2009-06-06    Tisztelt Szakértő! Az volna a kérdésem, hogy tömegnövelés céljából a Jumbo-t hogyan kell szedni, illetve hány adagot egy nap? Köszönöm!

2009-05-18    Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy én kiszeretném próbálni a Jumbot, csak nem tudom, hogy a Professinal-t vagy a simát kezdjem el. melyiket javasolod és miért?

2009-05-15    Hello Azzal kérdéssel fordulok hozzád hogy, már 2 hete iszom Scitec-től a Jumbo megnevezésű tömegnövelőt, 3 hétig csak törsz gyakorlatokat végzek és futok gépen de csak 25 percet nem többet+ spinning. Szóval eléggé elzsírosodott tőle a hasam, kezd megjelenni az úszógumi,ezzel kapcsolatba szereteném megtudni a véleményed, ez szerint mit tegyek ne szedjem,esetleg szedjek mást pl volumass 35 ? Hozzá kell még tennem hogy a következő héten elkezdődnek a súllyal való edzések is. Válaszodat előre is kössz!

2009-05-12    Hello Norbi! Lenne kérdésem tömegnövelőröl hogy melyiket ajánlanád inkább. Volumass35 vagy Jumbo? És nem tudom ismered-e ezt a terméket MassGainer erről mit gondolsz ha ismered? (vettem belőle vanilliásat és sajnos nem maradt bennem se vízzel se tejjel nem tehetek róla és most nem merek venni csokisat) Köszönöm a választ. Üdv.

2009-05-09    Hello Norbert! Táplálékkiegészítővel kapcsolatos tanácsot szeretnék kérni. A helyzet a következő: 21 éves vagyok, nem kondizom, csak fekvőtámaszokat szoktam csinálni otthon meg felüléseket. Ellenben majdnem minden nap futok, vagy focizok, esetleg mindkettő, a fociedzések különösen kemények. A célom az, hogy jobb állóképességű legyek és gyorsabb, hogy jobban menjen a foci. Azért szeretnék szedni valamit, hogy az izmaimból ne adjak le, mert akkor lehet, hogy magam ellen dolgozom a futással, mert a lábizmaim lefogynak. Még egy megjegyzés: olyan készítményt nem akarok szedni, ami a tesztoszteronszintemet növeli. Előre is kösz a segítséget! Szilárd

2009-04-28    Hello.Azt szeretném kérdezni h te melyik kombinációt ajánlod inkább: hyper mass 5000 + nitrix vagy hyper mass 5000 + hemo no(azért nem tudok donteni mert a nitrixrol hallottam h nem jó,de viszont néhánynak meg nagyon bevált.).Vagy esetleg még milyen bedurrantást segíto kiegészítot tudnál ajánlani?Válaszodat koszonom.

2009-01-15    Hello! Én egy 26 éves vékony testalkatú srác vagyok 185cm és 67kg. Az edzés technikámról annyit heti 3-4szer járok,pár hónapja nyomom tehát még az elején járok. Azt szeretném kérdezni hogy te milyen izom és/vagy tömegnövelő szert ajánlanál egy kezdőnek ami minőségben és árban is elfogatható (a volumass 35 nekem húzos sajnos). A kalória-turmixokról mit tudsz esetleg tudnál nekem ajánlani abból is valami elfogatható terméket? Válaszod előre is köszönöm!!! András

2009-01-10    Üdv Norbi/szerkesztőség! Nagyjából "aktívan" heti 5x 2-3 órát edzek elég keményen kis szünetekkel. A célom elsősorban izomtömeg növelés lenne, eddig szedtem whey prot most vettem creatin etil észtert, és azon gondolkodom vmi hatásos kieget vennék. AZ mondják a Jumbo meg a Mayomax a 2 legjobb erre. Én szeretném megtudni melyiket javaslod mint profi. Eleinte nagyon gyorsan fejlődtem, nyáron fel is jött 10 kg + súlyokban is elég erőteljesen fejlődtem. De most ott tartok, hogy körülbelül a testsúlyommal nyomok fekve, és elég lassabban fejlődök, ezért és folyamodnék ezekhez. Illetve tudom h a heti 5x edzés nagyon nem egészséges, de muszáj. Sajnos pontosan tudom emiatt meg a nagy sulyok miatt a csuklóm illetve a vállam elkezdett fájni. Ez ízületi baj lesz nem? Esetleg erre tudsz vmi megoldást? maradok tisztelettel, Márk

2008-12-15    Üdvözlet! Remélem jó helyre írom a levelet. :P Nem sokkal több mint egy éve edzek folyamatosan, hetente háromszor, négyszer. Alkalmanként másfél, két órát.173 cm magas vagyok, amikor kezdtem 60 kg voltam mostanára sikerült 74 kg-ra növelni a tömegem. Természetesen nem egy vödör táplálék kiegészítő segítségével. Az utóbbi időben az a problémám hogy bicepszezés közben úgy érzem nagyobb terhelés jut az alkaromra és nem is igazán azt érzem hogy a bicepszem feszülne és fáradna el. Viszont az alkarom kegyetlen bedurran és feszül. Ez megy egy ideje és az alkarom már jócskán csak kiszélesedett, a bicepszem meg alig fejlődik. Pedig próbálom szabályosan csinálni a gyakorlatokat. Például nem hajlítom be a csuklómat és egyebek. Hogy nézne ki egy optimális edzés bicepszre? Továbbá szeretnék venni megint csak valamilyen táplálék kiegészítőt. Myomax professionalt gondoltam eredetileg, de most olvastam erről a Scitec Jumbo -ról. Ez is tömegnövelő? Mennyire hatásos? Az utóbbi időben a környezetem sokat mondta hogy hagyjam ezeket a fenébe és inkább naposim kúrába kezdjek bele, de én félek ezektől mert úgy hallottam nem gyenge mellékhatásaik vannak. Előre is köszönöm a segítséget!

2008-11-19    Hello! Azt szeretném kérdezni hogy a JUMBO tejcukorérzékenyek számára fogyasztható, mivel tejsavófehérje van benne. Elöre is köszönöm válaszod! Üdv: Gábor

2008-11-09    JUMBO kiszerelés update:

2008-11-09    Az lenne a kérdésem: Mi a jobb egy úszónak a Myomax Professional vagy a Jumbo? 74 kg és 185 cm vagyok, naponta 4 órát úszok és egy órát töltök a konditeremben. Válaszodat előre is köszönöm.

2008-11-06    Mennyi a kreatin a JUMBO-ban? Köszi

2008-10-29    Felteszem magunknak a kérdést, mielőtt millióan megkérdezik a JUMBO fehérje forrását:

2008-09-11    Helló! Ma megvettem az új Muscular Development Magazint és az lenne a kérdésem, hogy amik benne vannak új termékek és új kiszerelések régebbi termékekbõl (pl.: Jumbo, Hot Blood(alumínium palackos/flakonos változat)) mikorra várható a megjelenésük, vagy már kaphatóak? Elõre is köszönöm a választ! 

 Impresszum
Copyright © 1999-2007 > Intrafit Bt. - Fitness Pont Pécs
Design & Program > Creative Power Stúdió